Menü

★ 3D hidratálás SZÁRAZ bőrre ★

2016. 06. 27. 13:32:11
★ 3D hidratálás SZÁRAZ bőrre ★ Úgy érzed, bőrödnek szüksége van egy alapos hidratálásra, mert veszített rugalmasságából? A dehidratált bőrön nyáron is gyakori probléma a forró napsugárzás, és egyéb tényezők hatására. Így kerüld el a rugalmatlan és feszítő-, viszkető bőr kellemetlen érzését! Olvass tovább...

 

Úgy érzed, bőrödnek szüksége van egy alapos hidratálásra, mert veszített rugalmasságából?
 

Az extrém időjárási körülmények, mint a nyári forróság és égető napsütés, vagy a tenger-, uszoda-, tavak vizei könnyen a bőr kiszáradásához vezethetnek, ráadásul 25 éves kortól a bőr természetes hidratáló mechanizmusai csökkennek, így alapvető fontosságú a hidratálás biztosítása olyan kozmetikai összetevőkkel, melyek passzív és aktív módon is kifejtik hatásukat. 

Az ANESI két  FORRADALMI összetevővel éri el, hogy a száraz, és extrém száraz bőr hidratált, fényes és ragyogó legyen szinte azonnal:

 

☆ 3D Hydra APS: Új generációs hatóanyag a bőr mélyhidratálásához. Be tud hatolni a bőr legmélyebb rétegeibe és 3 dimenziós hidratálást biztosít.

☆ Celldetox®: Méregtelenítő hatású, természetes hatóanyag. Serkenti a sejtszintű anyagcsere rendszert, javítja a bőr szerkezetét és megjelenését, tisztábbá és ragyogóbbá téve a bőrt.

 

Ezek az összetevők sok más aktív komponens mellett megtalálható minden AQUA VITAL termékben, mint amilyen az extrém száraz bőrre javasolt ANESI Aqua Vital Creme Confort és a mélyhidratáló ANESI Aqua Vital Creme:

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír