Menü

ANESI Cellular 3

 


 

Rendezés:
Nézet:

 

A Cellular 3 professzionális kezelőcsomagja, ami a bőr minden öregedési tünetére választ kínál mint amilyenek a ráncok, fakó bőr, öregségi foltok, szabálytalan bőrszerkezet, száraz és fénytelen bőr.

Raktáron
14.973 Ft

 

Biotechnológiailag aktív krém, az öregedés 3 fő okának kezelésére.

Raktáron
8.829 Ft

 

Boost-old fel az arcbőröd növeledési faktorokkal, a kozmetika forradalmi összetevőivel! Halványítja a ráncokat és a sötét foltokat, fényt ad az arcbőrnek, feszesíti a bőrszövetet, finomítja a bőr textúráját.

Raktáron
7.014 Ft

 

Fokozottan aktív savbázisú koktél, ami csökkenti a bőr szarurétegének vastagságát, ragyogó bőrt és csökkent ráncokat eredményezve.

Raktáron
7.566 Ft
Boost-old fel az arcbőröd növekedési faktorokkal, a kozmetika forradalmi összetevőivel! Halványítja a ráncokat és a sötét foltokat, fényt ad az arcbőrnek, feszesíti a bőrszövetet, finomítja a bőr textúráját.
Raktáron
960 Ft
Biotechnológiailag aktív krém, az öregedés 3 fő okának kezelésére.
Raktáron
756 Ft

A KOZMETIKA FORRADALMA

Az új Cellular 3 sejtszintű kezelésünkben elsősorban az effektív eredményekre és a bőr szerkezeti felépítésének regenerálására, megfelelő működésére fókuszáltunk. Az aktív hatóanyagok maximum koncentráltsági szinttel működnek, így drámaian javítja a bőr textúráját, megjelenését.


MŰKÖDÉSI ELVE

A Cellular a lehető legtökéletesebb anti-ageing kezelés, nem invazív és nincsenek mellékhatásai. Kezeli a bőr öregedésének tüneteit, mint például: ráncok, pattanások, egyenletlen textúra, fakó arcbőr, rugalmatlanság, érzékenység...

Működési elve, hogy a gondosan választott biotechnológiai aktív összetevők stimulálják a bőr sejtjeit. Ezzel a bőr öregedésének 3 tudományosan bizonyított alapvető elemére fog megoldást nyújtani, sejt növekedési faktorral (EGF) gazdagítva.

 

Miben rejlik forradalmi hatása? Kattints ide és tudd meg a titkot!