Menü

DERMO CONTROL - Zsíros és kombinált bőrre

 

Anesi Dermo Controle zsíros bőrre

Az ANESI DERMO CONTROLE egy hatékony bőrápolási program, ami a zsíros T-zónát normalizálja, miközben felveszi a harcot a kiszáradással is. Tisztító és gyógyító összetevők egyesülnek a pórusok elleni küzdelemben.

Rendezés:
Nézet:

 

Tisztító habzselé zsíros bőrre - A finom állagú hab meleg vízzel könnyen leöblíthető, ez kellemes, friss érzést kelt. A tisztító és faggyúmirigy-szabályozó hatóanyagok kombinációjának köszönhetően javítja a bőr állagát.  Hosszú távon történő használata során sem szárítja vagy károsítja a bőr pH egyensúlyát.

Raktáron
7.962 Ft

 

Tisztító habzselé zsíros bőrre - A finom állagú hab meleg vízzel könnyen leöblíthető, ez kellemes, friss érzést kelt.  A tisztító és faggyúmirigy-szabályozó hatóanyagok kombinációjának köszönhetően javítja a bőr állagát.  Hosszú távon történő használata során sem szárítja vagy károsítja a bőr pHegyensúlyát.

Raktáron
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
4.773 Ft

 Tonik zsíros bőrre -  Semleges pH-értékű, minden zsíros bőrtípusnak megfelelő tisztító tonik.  Aktív hatóanyagai tisztítják a bőrt és szabályozzák a faggyúkiválasztást. Megőrzi a bőr egészséges állagát. Bőrmegnyugtató hatású. Tökéletesen tiszta és sima bőrt eredményez.

Raktáron
7.800 Ft

 

Alkoholmentes tonik zsíros bőrre - Szabályozza a faggyúkiválasztást közvetlenül a faggyúmirigyeknél.  Savassá teszi a zsíros bőr pH-értékét, ezáltal megakadályozza a comedok és aknék képződését.  Az alkoholmentes Dermo Control tonik gazdag aktív nyugtató hatóanyagokban, így minden zsíros bőrtípusra használható.

 

 

Raktáron
5.659 Ft

 

Tisztító pakolás - Eltünteti a bőrhibákat. Helyreállítja a bőr természetes fényét és tónusát, frissíti és tisztítja a bőrt. Megnyugtatja az irritált bőrt. Tonizáló és pórusösszehúzó hatású. Segít megteremteni a bőr ideális pH-értékét.

 

Raktáron
17.355 Ft

Akne mélyhámlasztó készlet - Gyógynövényes hámlasztás aknés, foltos, heges bőr hatékony mélyhámlasztása. Az aknés bőröknél felgyorsul a gyógyulás folyamata, a kezelés helyreállítja a bőr természetes fényét, regenerálja természetes hidratáló komponensét és véd az öregedéstől. Alkalmas májfolt vagy bármilyen hegesedés után visszamaradt bőrpigmentáció halványítására, eltávolítására. Megszünteti a bőrhibákat, megakadályozza az acne képződését. 

Raktáron
4.767 Ft

4 kezelés Arcápoló készlet zsíros bőrre - Gyógynövényes hámlasztás aknés, foltos, heges bőr hatékony mélyhámlasztása. A kezelés egyensúlyba hozza a bőr faggyúmirigy-kiválasztását, szabályozza a mikrobás flórát és megakadályozza a comedok, aknék kialakulását. Az aknés bőröknél felgyorsul a gyógyulás folyamata, a kezelés helyreállítja a bőr természetes fényét, regenerálja természetes hidratáló komponensét és véd az öregedéstől. Alkalmas májfolt vagy bármilyen hegesedés után visszamaradt bőrpigmentáció halványítására, eltávolítására. Megszünteti a bőrhibákat, megakadályozza az acne képződését. 

Raktáron
15.414 Ft

 

T-Zóna szérum - 36 %-os aktív hatóanyag koncentráció. Intenzív, azonnal ható szérum a faggyútermeléssel kapcsolatos problémák kezelésére. Helyreállítja a bőr tisztaságát és ragyogását. 

 

Raktáron
8.389 Ft

 

Szérumkoncentrátum, amely felgyorsítja a foltok és egyenetlenségek eltűnését a bőrről. Helyreállítja a bőr egyensúlyát, és megszünteti a fénylést.

 

Raktáron
5.240 Ft

 

Aktivátor folyadék - A mélytisztító maszkhoz keverve használatos nyugtató folyadék. A maszk 7-es pH értékét beállítja a bőr számára optimális 5,5 pH értékre.

 

Raktáron
15.740 Ft

 

Hidratáló nappali krém zsíros bőrre - Helyreállítja a bőr természetes fényét, és szabályozza a faggyúmirigy működést a nap folyamán.  Szabályozza a mikrobás flórát, és csökkenti a mitesszerek megjelenését.  Megszünteti a bőrérzékenységet és véd a gyors öregedéstől.

Raktáron
6.122 Ft

 

 

 

Nappali hidratáló krém zsíros bőrre - Helyreállítja a bőr természetes fényét, és szabályozza a faggyúmirigy működést a nap folyamán.  Szabályozza a mikrobás flórát, és csökkenti a mitesszerek megjelenését.  Megszünteti a bőrérzékenységet és véd a gyors öregedéstől.

 

 

 

 

Raktáron
6.395 Ft

 

Regeneráló krém aknés bőrre - Aknés bőrre kifejlesztett regeneráló, antibakteriális, és faggyúműködést szabályozó hatóanyagokban különösen gazdag krém. 

Raktáron
4.190 Ft
Az ANESI DERMO CONTROLE egy hatékony bőrápolási program, ami a zsíros T-zónát normalizálja, miközben felveszi a harcot a kiszáradással is. Tisztító és gyógyító összetevők egyesülnek a pórusok elleni küzdelemben.