Menü

Luminosity-Pigmentfolt kezelésére

Az ANESI LAB INSTITUTE, a biotechnológiai és növényi összetevőkön alapuló kozmetikai termékcsalád bemutatja a LUMINOSITY-it, A  nano-kapszulázott  és növényi összetevők (amelyek képesek mélyebben behatolni) a meglévő pigment rendellenesség kezelésére és megakadályozzák újabbak kialakulását, mind a bőrfelületén, mind a mélyrétegekben( mind az epidermiszben, mind a dermisben) kifejtett hatásának köszönhetően.

Ez az új forradalom a pigment foltok megfelelő kezelésére. A közelmúltban végzett tudományos vizsgálatoknak köszönhetően, amelyek kimutatják a fibroblasztok hiperpigmentációban betöltött fontos szerepét.

Most már tudjuk, hogy mind a dermális, mind az epidermális(Bőr felszíni és mélyrétegi) okok kezelésére elengedhetetlen.És éppen ebben segít a LUMINOSITY termékcsalád.

Rendezés:
Nézet:

Anesi Lab Institute Luminosity Professional Kit

Fehérítő és pigmentfolt elleni kezelés

A GATULINE® Spot Light (, a hialuronsav, a hámlasztó savak és az SPF fényvédő hatással bíró LUMINOSITY szalon-kezelés a pigmentfoltokat kezeli, és világosabbá teszi a már kialakult foltokat. A foltok dermális és epidermális okait kezeli (új koncepció).

Világosabb és egyenletesebb bőr .Megszünteti a foltokat a bőr felszínén és azok mélyén.Hidratált és simább bőrfelszínt eredményez.Szabályozza a melanin termelést, látható és tartós eredményeket produkálva.

Tartalmaz:

4db Savas hámlasztó radír - beleértve a glikolos, tejsavas és citromsavakat

4db Enzimes hámlasztó-Csökkenti a pigmentációs foltok méretét és színét, halványítja.

4db Cellular 3 Mask – javítja és hidratálja a bőrt és rugalmasságot kölcsönöz.

2db Fényvédő krém 30ml,

2db Éjszakai krém 30ml

 

Raktáron
26.235 Ft

Anesi Lab Institute Luminosity Toner


Fiatalító tonik


Kiváló tonik, amely stimulálja a sejtek megújulását. Nopal kaktusz(fügekaktusz) kivonatból, enzimből, hidratáló és kondicionáló hatóanyagaival tonizálja ,tisztítja a bőrt. Előkészíti a bőrt a hatóanyagok felszívódására és megakadályozza annak kiszáradását. Hámlasztja, a bőrt ezáltal fokozza a krémek könnyebb felszívódását. Szórófej segíti könnyű használatát.


Permetezzen egy keveset minden este a tisztított arcbőrre, nyakra és dekoltázsra(elkerülve a szem és az ajkak körüli területet).


 


 

Raktáron
5.035 Ft

Anesi Lab Institute Luminosity Eraser

Anti-pigment koncentrátum Anti-pigment koncentrátum


A Gatuline® Spot Light anti-pigment hatóanyagból és a HGH- és GM-CSF-növekedési faktorokból készített helyi koncentrátum, ami láthatóan csökkenti a bőrfoltok sűrűségét, méretét és tónusát.


Halványítja a pigment foltokat,kezeli az életkorral járó hiper pigmentációt ,egyenletessé teszi a bőr színét.


Lágy, gyorsan felszívódó gél,melynek applikátorfeje segíti könnyű és gyors felvitelét.


Használata reggel és este( megtisztított bőrre), közvetlenül kenje a foltokra, a bőrápoló krém és fényvédő alkalmazása előtt.


 


 

Raktáron
5.310 Ft

Anesi Lab Institute Luminosity Toner


Fiatalító tonik


Kiváló tonik, amely stimulálja a sejtek megújulását. Nopal kaktusz(fügekaktusz) kivonatból, enzimből, hidratáló és kondicionáló hatóanyagaival tonizálja ,tisztítja a bőrt. Előkészíti a bőrt a hatóanyagok felszívódására és megakadályozza annak kiszáradását. Hámlasztja, a bőrt ezáltal fokozza a krémek könnyebb felszívódását. Szórófej segíti könnyű használatát.


Permetezzen egy keveset minden este a tisztított arcbőrre, nyakra és dekoltázsra(elkerülve a szem és az ajkak körüli területet).Raktáron
5.550 Ft

Anesi Lab Institute Luminosity Spot Clear SPF50


Anti-pigment krém SPF 50


Nappali krém fényvédő és anti-pigment összetevőkkel. Selymes textúrájú, amely a bőr foltjait kezeli, miközben védelmet nyújt a nap káros hatásai ellen. Megakadályozza a hiperpigmentáció (pigment túltermelődés) megjelenését, láthatóan halványítva a meglévő pigment foltokat. Visszaállítja bőr egyenletes tónusát. Megakadályozza a fibroblasztok(kötőszöveti sejtek) és a bőr melanin(festékanyag) termelődését. Megvédi a bőrt a napsütés okozta káros hatások ellen, megakadályozva a foltok megjelenését.


Minden reggel vigye fel megtisztított arcra, nyakra és dekoltázsra.


 

Raktáron
6.865 Ft

Anesi Luminosity arctisztító SPF20


Nappali krém SPF 20-tal és pigment-ellenes összetevőkkel. Megakadályozza a hiperpigmentáció megjelenését a jövőben, miközben láthatóan csökkenti a meglévők méretét, sűrűségét és színét, mindeközben javítja  a bőr tónusát.

Raktáron
6.105 Ft
Anesi Luminosity fényesítő bőrkezelés.
Raktáron
26.365 Ft

Anesi Luminosity pigmentfolt kezelésre 1 alkalom.


A LUMINOSITY szalonkezelés, a pigment elleni hatóanyaggal, a Gatuline® Spot Light, a hialuronsav, a HGH és a GM-CSF növekedési faktorokkal, hámlasztó savakkal és az SPF fényvédő készítménnyel oldja meg a bőrfoltok dermális és epidermális okait, és világossá teszi az egész bőr tónusát. , látható és tartós eredményeket hoz.

Raktáron
7.040 Ft
Anesi Luminosity Pigmentfolt radírozó kit.
Raktáron
8.440 Ft
Anesi Luminosity SPF 50 Fehérítő Minta
Raktáron
815 Ft