Menü

Szőrbenövés és kipattogzás nélküli simaság

2016. 06. 10. 13:18:48
Szőrbenövés és kipattogzás nélküli simaság

Sokan tapasztalják gyantázás után azt a kellemetlen jelenséget, hogy a szőrszálak benőnek, kipattogzik a bőr, piros pöttyök jelennek meg rajta. Ezek könnyedén elkerülhetőek, ha a legjobb minőségű intim gyantát használjuk és egy profi trükköt is bevetünk utána. Olvass tovább...

A kipattogzott bőr nem csak esztétikai problémát jelent, hanem nagyon zavaró és kellemetlen, égő viszkető érzést is produkál. Te is tapasztaltál már ilyet? AKKOR MOST A LEGJOBB HELYEN JÁRSZ!

A tökéletes gyantázás létezik. Ennek ismérve, hogy még a legérzékenyebb bőr sem lesz irritált utána. Ehhez feltétlenül szükséges az, hogy az alapanyag, amit használunk, a legmagasabb minőségnek, elvárásoknak megfeleljen. Ide tartoznak a hozzáadott kíméletes, bőrnyugtató összetevők.

 

Félsz a gyantázástól és inkább borotválsz? Akkor ezt mindenképp tudnod kell:

 Borotválkozáskor gyakran kialakulhat szőrtüszőgyulladás

 Még a leggyakorlottabbak is megvághatják magukat

 Vágáskor szennyeződések kerülhetnek a bőr alá, begyulladhat utána

 Megerősödnek a szőrszálak, mivel a borotva folyamatosan levágja a szőrszál elvékonyodó végét

✖ A bőr felső rétegének felsértése miatt erősen csípő érzés tapasztalható víz hatására is borotválkozás után, egészen addig, amíg be nem gyógyul a hámréteg.

 

Válassz inkább egy sokkal KÍMÉLETESEBB módszert, főképp, ha az intim területeket szőrtelenítenéd, ami kiemelkedően érzékeny terület. Bőröd meghálálja...

A Depiléve gyantázásban az a jó, hogy a lehető legérzékenyebb bőrűek is bátran, nyugodtan használhatják, a fájdalommentes és tükörsima eredmény garantált. Ez az, ami felturbózza majd a magabiztosságunkat, hiszen nem kell azon aggódnunk, hogy már megint, extrém gyakran szőrteleníthetünk, vagy szúrnak a kibújt erős szőrszálak, mint ahogy borotválkozáskor ezt tapasztalhatjuk.

A Depiléve gyantázás hosszan tartó simaságot biztosít, hogy ne zavarjanak a szőrszálak nyaraláskor, strandoláskor, a nyári szabadság, szünidő alatt, amikor testünk egyébként is a legfedetlenebb az év során. Fontos számodra mindez? Akkor most bemutatjuk a MEGOLDÁST!

 

1. lépés - Gyantázás az intim területeken

Depiléve Intim gyanta

Kifejezetten az intim testrészek szőrtelenítésére kifejlesztett gyanta, lehúzócsík nélkül használható.

A védő és hidratáló hatású kakaóvaj, valamint a nyugtató hatású zabolaj tartalmának köszönhetően kitűnően használható az extra érzékenységgel rendelkező bőr szőrtelenítésére.
Használat előtt tisztítsd meg a területet a Pre Base Gel-lel, ami ideális a bőr tökéletes előkészítésére, megtisztítására gyantázás előtt. 

 

 

2. lépés - Utókezelés a szőrbenövés, kipattogzás ELLEN!

 

Depiléve Folisan Intim Roll-On

A készítmény alkalmazásával kimagasló eredményt lehet elérni a bőr alá benőtt szőr és gyantázás vagy borotválkozás után gyakran fellépő bőrirritáció kezelése terén.

Ha elkészültél a gyantázással, a golyós Depiléve Folisan Intim Roll-on készítménnyel alaposan kezeld a bőr felületét. Ezzel elkerülöd, hogy kipattogzott, piros pöttyös, irritált legyen a bőröd. Gyönyörű bőröd hosszantartósan puha, sima és bársonyos lesz, a szőrszálak pedig nem fognak megerősödni, benőni. Egyszerűen tökéletes!

Nők és férfiak egyaránt használhatják. Fertőtlenítő hatású, aszpirint tartalmaz.

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír