Menü

Glory - Holt-tengeri kozmetikumok

 

Rendezés:
Nézet:
Használata során természetes összetevői szagtalanítanak, miközben a mandulakéreg kivonat finom részecskéi kíméletesen távolítják el az elhalt hámsejteket és sminkmaradványokat a nyakról és arcról.
Raktáron
525 Ft
A termék bőrfehérítő hatású gyógynövénykivonatai halványítják az erős pigmentfoltokat. 
Raktáron
2.170 Ft
Magas faktorszámú formula, mely védi a bőrt a nap káros sugaraival szemben, segít megelőzni a bőr napozás okozta korai öregedését. 
Raktáron
2.170 Ft
A Glory Holt-tengeri fürdősó tisztán, közvetlenül a Holt-tengerből kinyert termék.
Előrendelhető
755 Ft
Különleges, tiszta olívaolajat és Holt tengeri iszapot tartalmazó szappan. 
Raktáron
595 Ft
A- és E-vitaminnal Holt-tengeri ásványokkal és természetes illattal dúsított növényi formula. Erősíti a hajhagymákat, hatékony a korpa és a fejbőr egyéb problémái ellen, mint például pikkelysömör, ekcéma és hajhullás. Használja az iszapos hajpakolást követően.
Raktáron
995 Ft
A- és E-vitaminnal Holt-tengeri ásványokkal és természetes illattal dúsított növényi formula. Erősíti a hajhagymákat, hatékony a korpa és a fejbőr egyéb problémái ellen, mint például pikkelysömör, ekcéma és hajhullás.Megőrzi a haj természetes fényét.
Raktáron
995 Ft
A termék garantáltan 3 nap alatt eltűnteti a bőrrepedéseket, egyéb esetben pedig a száraz bőr egyik legjobb ápolószere.
Raktáron
1.320 Ft
A krém használata csökkenti a melanintermelődést a bőrben. Az erős pigmentfoltokat fokozatosan elhalványítja.
Raktáron
2.170 Ft
Ez a különleges szappan tiszta olívaolajból és Holt-tengeri fürdősóból készült.
Raktáron
525 Ft
A termék könnyed, krémes állaga gyorsan és hosszú időre kellemes komfortérzetet biztosít bőrének. Nem csomósodik, és nem okoz elszíneződést a ruhán. Tökéletes védőréteget biztosít, egyenletes színezetet ad a bőrnek.
Előrendelhető
1.655 Ft
A Glory Holt-tengeri kozmetikumokkal szeretnénk eljuttatni az otthonokba azt az egyedülálló érzést, amit a természet ezen csodája nyújt számunkra. A termékeket neves bőrgyógyászok segítségével fejlesztik és tökéletesítik, mely tevékenység sikerét a számos nemzetközi díj igazolja.