Menü

Gyanták, paraffinok

 

Tükörsima bőrre vágysz, amitől magabiztosabb leszel?

Hosszan tartó szőrtelenítést szeretnél,  de érzékeny a bőröd?

 

Akkor most figyelj: a gyantázás lehet bőrkímélő is! Depileve gyantázó termékeink még a legérzékenyebb bőrűek számára is megoldást nyújtanak a hosszan, hetekig tartó simaságért. Végre nem kell számolni a gyantázás utáni bőrirritációtól, vagy szőrbenövéstől, mert a Depileve nem csak hogy eltávolítja a szőrszálakat, de közben intenzíven ápolja is a bőrt gyógynövényes, természetes összetevőinek köszönhetően.

Nº1 Professzionális gyantarendszerek

A Depiléve a világ elsőszámú professzionális gyantázási rendszereit szolgáltatja 97 országban, világszerte.

Top Class kozmetikai termékek

A Depiléve célja, hogy a gyantázást professzionális kozmetikai termékekkel támogassa, így válik elérhetővé mindenki számára a tökéletes, fájdalom- és irritációmentes gyantázás.

Otthoni ápolás

A Depiléve gyantái kényelmes, biztonságos és extra hatékony megoldást nyújtanak. Az ápoló termékek célja, hogy javítsanak a szőrtelenítés eredményén, eljuttassa az otthonokba a professzionalitást.

A Depiléve márka egyet jelkent a sikerrel, minőséggel és presztízzsel. A gyanták minden bőr- és szőrtípushoz igazodnak, még a legérzékenyebb bőr esetén is bátran használhatóak.

Kezdő vagy és nem tudod hogy állj neki a gyantázásnak? Vagy rutinos vagy, de kíváncsi vagy trükkökre és tippekre, hogy még hosszantartóbb legyen az eredmény? Nézd meg Depiléve tippjeinket, videóinkat!

Nem tudod melyik gyantát válaszd? Kattints ide, és segítünk a döntésben!