Menü

Intim gyanták

 

3G extra film gyanta

Rendezés:
Nézet:
Depileve Intim gyanta 800g

Kifejezetten az intim testrészek szőrtelenítésére kifejlesztett gyanta, lehúzócsík nélkül használható. A védő és hidratáló hatású kakaóvaj, valamint a nyugtató hatású zabolaj tartalmának köszönhetően kitünően használható az extra érzékenységgel rendelkező bőr szőrtelenítésére.

Raktáron
5.440 Ft

3G extra filmgyanta - Forradalmian új, 3. generációs gyanta, amely fájdalommentes, hatékony és higiénikus gyantázást tesz lehetővé már extra vékony rétegben is lehúzócsík nélkül. A gyártás során felhasznált hatóanyagok és olajok 100%-ban természetesek, így téve egyedülállóvá a Depiléve termékeit a piacon. A 3G extra film gyanta rendszer különlegessége, hogy megrövidült a gyanta száradási ideje, illetve ezzel párhuzamosan megnőtt a tapadási képessége. Sőt, elegendő belőlük már egy nagyon vékony réteg is ahhoz, hogy hatékony legyen, így lesz hosszabb ideig elegendő a gyanta.

Alkalmazható:

- Érzékeny területeken: hónalj, ágyék, arc, karok, törzs...

- Vérkeringési problémák esetén is.

- Rövid, nehezen eltávolítható szőr esetén is.

Előnyei:

  • Rendkívül hatékony, mégis rugalmas gyanta
  • Magába foglalja a hagyományos gyanta minden előnyét, de jóval alacsonyabb az olvadáspontja
  • Nagyon vékony rétegben is alkalmazható
  • Fájdalommentes gyantázást eredményez, irritáció kialakulása nélkül

Kezdő vagy és nem tudod hogy állj neki a gyantázásnak? Vagy rutinos vagy, de kíváncsi vagy trükkökre és tippekre, hogy még hosszantartóbb legyen az eredmény?  Nézd meg Depiléve tippjeinket, videóinkat!

Nem tudod melyik gyantát válaszd? Kattints ide, és segítünk a döntésben!