Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Tama – Többet Adunk Minden Alkalommal!

 

"Hiszünk abban, hogy a professzionális és igazán hatékony bőrápolás a minőségi, világszínvonalú termékeknél kezdődik, kiváló szakemberek segítségével. Büszkék vagyunk az általunk forgalmazott márkákra, melyek minden bőrtípusra megoldást kínálnak, és a legérzékenyebb bőrű vendégeinknek sem kell lemondaniuk a gyönyörű bőrről. A mi világunk akörül forog, hogy minél szebb és szebb legyél! A szépség mindenkinek jár és mindenkinek elérhető!" 

 

Tama – Többet Adunk Minden Alkalommal. Mit jelent számunkra ez a szlogen? Szakmai segítséget! Nem csak az akciókat, kedvezményeket, hanem azt, hogy hozzánk bármilyen kérdéssel, problémával bátran fordulhatsz, szakértő tippeket adunk számodra a bőrproblémák megoldásában. Ugye Te is szeretnél látványos eredményeket elérni, professzionális összetevőkkel? Budapesti ANESI referencia szalonunkban modern körülmények között várjuk a megszépülni vágyó vendégeinket a kozmetikai kezeléseinkre.

 

 

A kozmetikumok legjava

A Magyarországon immár több mint 30 éve jelen lévő Tama Cosmetics és Üzletház forgalmazza az olyan világszerte népszerű márkák termékeit, mint amilyen az ANESI kozmetikumok, Depiléve gyanták, Arcaya szépségelixírek, Ardell műszempillák, Great Lashes 3D szempillák, CRISNAIL körömlakkok és a nagy népszerűségnek és elismertségnek örvendő Marc Inbane önbarnító spray, mely jelen van minden jelentősebb szakmai kiállításon.

Célunk, hogy a kozmetikai szalonok, fodrászatok, sminkesek és műkörmösök számára biztosítsuk a minőségi alapanyagokat és extra szolgáltatásokat a vendégek elégedettsége és elköteleződése érdekében, továbbá hogy a lakosság számára is elérhetővé tegyük a professzionális szintű kozmetikai termékeket.

 

Teret enged a profizmusnak és kreativitásnak

A kínálatunkban minden olyat termék megtalálható, mely a tökéletes műkörömépítéshez, arcápoláshoz, bőrregeneráláshoz, kíméletes gyantázáshoz kellhet.

Termékeink a műkörömépítést egy kreatív folyamattá, valódi művészetté varázsolják, melyek mindig olyan eredményt produkálnak, mint ahogy azt előre elképzeltük, köszönhetően a megbízható műkörömépítéshez szükséges lakkoknak, zseléknek, tipeknek, ragasztóknak, oldó folyadékoknak.

A mindig káprázatos tekintetért Amerika kedvenc márkája, az Ardell műszempilla gondoskodik, melyek kibontakoztatják a kreativitást. A hollywoodi események, profi címlapfotózások, divatbemutatók és persze a hírességek igazi kedvence!

A Marc Inbane barnító spray a sminkesek, nívós szakmai események, természetes barnulás irnt elkötelezettek kedvence! Anélkül barnít, hogy sárga bőrtónust eredményezne.  Hatásáról itt olvashatsz.

 

Innováció és minőség

Egyik legfőbb alapelvünk, hogy mindig a legkiválóbb minőséget képviseljük. Bőrápoló termékeink a legmagasabb szintű alapanyagokból tevődnek össze, melyeket még a legérzékenyebb bőrűek is bátran használhatják.

Az ANESI bőrápoló kozmetikumait saját kutatólaboratóriumban fejleszti, ahol sokat kísérleteznek természetes hatóanyagokkal és növényi összetevőkkel. A madridi laboratórium 14.000 m2-es komplexumba költözött, emellett Franciaországban is tesztelnek és állítanak elő termékeket. Az ANESI kozmetikai termékcsalád 85 országban ismert és ma már a magyarországi tábor is tovább növekszik.

A folyamatos megújulás tehát nem csak a márkáinkat érinti, de minket is, mivel folyamatosan bővítjük termékkínálatunkat a fogyasztói trendeket és aktuális divathullámokat figyelembe véve. 

 

A természettel összhangban

A kozmetikumaink a felhasználó és a szakember egészségére is figyel.

Egyes Depiléve gyanta például olyan növényi összetevővel dúsított, mint az Aloe Vera, mely köztudottan bőrnyugtató hatású. A természet ereje a vegyszereket megszégyenítő hatású.

Az Arcaya ampulláink 100% szépségolajok, színezékek és tartósítószerek nélkül. Minden ampulla más-más bőrproblémára nyújt megoldást, más-más hatóanyaggal, csak hogy egyet-kettőt említsünk: C-vitamin, kaviár kivonat, méz és tej, hyaluron.

Az ANESI előtérbe helyezi a természetes alapanyagokat, mint pl. az egzotikus gyümölcsöket, virágokat, algákat, gyógynövényeket, növényi olajokat.
A kezelések választéka rendkívül széles, minden bőrtípus számára található megoldás a különböző bőrproblémákra.

A legtöbb termék csökkentett allergéntartalommal és gyógynövényi kivonatokkal készül, mégis kedvező árfekvésű maradhat, a páratlan hatékonyságuk pedig önmagukért beszélnek.

 

Nem csak kozmetikum, bőrgyógyítás

Nem csak a szalonokban vagyunk képesek csodát tenni, a bőrápoló kezelések a szalonból kilépve otthon is folytatódhatnak a lakossági  kiszerelésű termékeinknek köszönhetően. 

A bőrápolás az egyik legfontosabb területünk. Zsíros, száraz, érzékeny, vitalitását vesztett bőrtípusra is képesek vagyunk a legmegfelelőbb bőrkúrát javasolni és ajánlani.

Egyes ANESI termékeink képesek lelassítani, szinte megállítani az idő múlását a bőr öregedésében, sőt, visszaállítják a bőr struktúráját egy fiatalabb fázisába.

Sokan tapasztalhatták már, hogy egyes boltokban vásárolt bőrápoló és bőrkezelő termékek csak ideig-óráig segítettek, később egyre jobban visszatértek a kellemetlen tünetek. Ez azért fordulhatott elő, mert nem elég intenzíven hatott, nem jutott elég mélyre a hatóanyag.

Ez nálunk azért sem fordulhat elő, mert minden arckezelő kúra előtt egy alapos arctisztítást, hámlasztást javaslunk, így 100%-ban oda jut a hatóanyag, ahová kell!

ANESI referenciaszalonunkban a kozmetikai kezeléseket profi szaktudású, kedves kollégáink végzik, akik mindenkire különösen odafigyelnek, észre veszik a legapróbb bőrhibákat is és maradéktalan és hatékony megoldást kínálnak rá. Vendégeink maximális figyelmet kapnak tőlünk és bátran, őszintén kérdezhetnek, nálunk nincsenek kellemetlen kérdések.

A bőrápolási, vagy gyantázási kezeléseinket követően a vendégeinket továbbra is ellátjuk tippekkel, ápoló termékekkel, hogy minél tovább élvezhessék a kezelésünk látványos eredményét. Szakmai tippjeinkkel is segítjük a leendő vásárlóinkat ellátni az ingyenesen letölthető E-bookkal, melynek címe: Így ápold a bőröd - Tények és tévhitek.

 

Ki választja a Tama Cosmetics-et?

  • a kozmetikus, aki a legjobbat szeretné nyújtani a vendégeinek
  • a fodrász, aki extra szolgáltatásokkal szeretne kedveskedni
  • a sminkes, akinek számít a profi összkép
  • a szakember, aki mindent megtalál egy helyen
  • a tudatos, akinek számít az összetétel
  • a bölcs, akinek az eredmények a legfontosabbak
  • a stílusos, aki a legújabb trendeket követi
  • az egészségtudatos, aki figyel a saját és vendége egészségére
  • az elfoglalt, aki inkább internetről rendel

 

Adataink:

Cégnév: Lealdo Kft
Székhely: 3526 Miskolc Állomás u. 1.
Üzlet címe: 3530 Miskolc Széchenyi u. 48.
Telefon: +36 (30) 500 3604
Adószám:22718839-2-05
Cégjegyzék szám: 05-09-019860
Kibocsájtó cégbíróság, okmányiroda: Miskolci Törvényszék Cégbírósága
E-mail: uzlet@tama.hu
Telefon: +36 (30) 626-1479 , 06 (20) 369 1690 (hétfőtől–péntekig 8.30-16.30-ig)