Menü

Krémek, lemosók, tisztítók

 

DEPILÈVE KOZMEZIKUMOK

Rendezés:
Nézet:

Depileve Milk Cleanser - Gyantázás utáni tisztító tej 200 ml 

 

Tisztító tej, mely eltávolítja a bőrön maradt gyantát, miközben a körömvirág és a zab kivonatával intenzíven hidratál, a bőrt nedvessé, rugalmassá teszi.

Raktáron
2.675 Ft
Paraffinos lágy krém 450 ml
Raktáron
4.880 Ft

Depileve Oil Cleanser - Gyantázás utáni tisztító olaj 220 ml 

 

Azulén és búzacsíra kivonatából készült, vízben oldódó száraz olaj. Gyulladáscsökkentő hatású, mely gyengéden eltávolítja a még bőrön maradt gyantát.

Raktáron
3.400 Ft

Depileve Oil Cleanser - Gyantázás utáni tisztító olaj 350 ml

 

Azulén és búzacsíra kivonatából készült, vízben oldódó száraz olaj. Gyulladáscsökkentő hatású, mely gyengéden eltávolítja a még bőrön maradt gyantát.

Raktáron
4.560 Ft

Depileve Folisan - Bőrirritáció kezelésére 150 ml 

 

A készítmény alkalmazásával kimagasló eredményt lehet elérni a bőr alá benőtt szőr és a gyantázás vagy borotválkozás után gyakran fellépő bőrirritáció kezelése terén. A készítmény enyhe bőrhámlasztó hatást fejt ki a bőr felszíni rétegén, ami nagymértékben segíti a sejtregenerálódást.

Raktáron
4.200 Ft

felhasználható : 2024. 01 hó végéig

Depileve Folisan intim roll-on 10 ml 

A készítmény alkalmazásával kimagasló eredményt lehet elérni a bőr alá benőtt szőr és gyantázás vagy borotválkozás után gyakran fellépő bőrirritáció kezelése terén. Nők és férfiak egyaránt használhatják. Fertőtlenítő hatású, aszpirint tartalmaz.

Raktáron
1.360 Ft
Depileve Tea Tree Gel - Gyantázás utáni kezelésre 200 ml
Raktáron
3.510 Ft
Depileve Tea Tree Gel - Gyantázás utáni kezelésre 500 ml
Raktáron
6.410 Ft
Depileve Easy Clean Gyantagép tisztító 220 ml
Raktáron
3.420 Ft
Depileve Easy Clean Gyantagép tisztító 1 l
Raktáron
6.960 Ft

A Depiléve professzionális szőreltávolító rendszereket kínál a nők és férfiak számára egyaránt világszerte, azonban a márka 2 különlegességet is nyújt.

  1. A szalonban vagy otthon történő gyantázás után nagyon nagy hangsúlyt fektet a bőrápolásra is az esetleges szőrbenövés ellen, ami az egyik legbosszantóbb és leggyakrabban előforduló probléma.
  2. Két komponensű minden kezelés: Nem csak hogy maradéktalanul eltávolítjuk a Depiléve gyantáival a nem kívánt kisebb-nagyobb, erősebb-vékonyabb szőrszálakat, de kezeljük, ápoljuk is a bőrünket gyantatípustól függően. Van, ami regenerál, hidratál, frissít.

Miután megtapasztalod a Depiléve gyantái eredményességét és ápoló hatását, soha nem akarsz majd többé borotvához vagy más gyantához nyúlni!

 

Kezdő vagy és nem tudod hogy állj neki a gyantázásnak? Vagy rutinos vagy, de kíváncsi vagy trükkökre és tippekre, hogy még hosszantartóbb legyen az eredmény?  Nézd meg Depiléve tippjeinket, videóinkat!