Menü

Arcaya Ampullák

Arcaya Ampullák

ARCAYA az ampullák specialistája! Az olajok 100 %-ban természetes anyagokból készülnek, nem tartalmaznak tartósítószert és színezéket. A legjobb bennük, hogy képesek a látványos, azonnali hatás eléréséhez, ami leginkább annak köszönhető, hogy a gondosan válogatott alapanyagok 100% hatékonysággal tudnak működni a bőrben. Válassz Te is kedvencet, böngéssz és keresd meg, hogy a Te bőrödnek mire van szüksége: 

Mik azok az Arcaya ampullák?

100%-ban természetes szépségkoncentrátumok, melyek tiszta kivonatai a különböző értékes összetevőknek. Semmi sallang, semmi hozzáadott tartósítószer vagy színezék, csak az, ami hatóanyagként megszépíti a bőröd! 

Mire jók ezek az ampullák?

Minden egyes ampulla más-más problémára nyújt megoldást. Színes és sokoldalú termékpalettában megtalálhatóak olyan hatóanyagok, mint a hyaluron, a tiszta arany kivonat, a kollagén, retinol, elasztin.

Az Arcaya ampullák teljes listáját az oldal alján, vagy IDE KATTINTVA találod meg.

 

Nézd meg katalógusunkat, amiben láthatod, hogy mire jók az Arcaya ampullák:

 


A 4 csoda


Miért "4 csoda"?

Ezek a kellemes illatú Arcaya krémek könnyű, lágy textúrával csábítanak, finom illattal, maximális hatással. Érékes összetevőkkel dúsított, 100%-ban természetes alapanyagokból készült. Azoknak mindenképp ajánljuk az Arcaya termékeket, akik a természetességet keresik kozmetikumaikban is. Otthoni felhasználásra is javasolt egy alapos tisztító rítus elvégzése után.

 

Mire jók ezek az Arcaya krémek?

Arcaya - Nandina krém

A könnyen olvadó textúrájával és C-vitamin koncentrátummal táplálja a bőrt. Segít belülről feltöltődni a bőrnek, egy időben elősegítve a sima és egyenletes bőr elérését. Vigye fel tisztított bőrre reggel és este, majd gyengéden masszírozza körkörös mozdulatokkal.

Bambuszt tartalmaz, amit ősidők óta használnak gyógyszerek előállítására. Gazdag szilícium kivonata a keleti gyógyászat egyik alapja. Ez nélkülözhetetlen a bőr kötőszöveteinek táplálásához. Serkenti a kollagén termelődését, ami rugalmasságot okoz. A szilícium hiánya könnyen pótolható, krém által is. 

Arcaya - Ultra Facial krém

24 órás hidratáló krém. Azonnali hosszantartó kényeztetés. Hosszú időre biztosítja bőre hidratáltságát. Csökkenti a ráncokat. Tengeri alga kivonatának köszönhetően sima bőrt biztosít. Sugárzó, ragyogó, fiatalos bőr!

A hínár kivonata frissebbé és fiatalosabbá teszi a bőrt. Az algák a növények közül a legmagasabb arányban tartalmazzák az értékes tápanyagokat. Ezek az aminosavak, ásványi sók, nyomelemek (például jód), vitaminok (A, B2, B12, C, D, E, K). Védelmet nyújtanak a bőr kiszáradása ellen. Egy igazi csodaszer a kozmetikában!

 

Arcaya - Golden Dew krém

Ráncok elleni 3D hatású arckrém. Energizáló és reaktiváló kezelés megviselt bőrre. Az egyedülálló arany formula és a legfinomabb természetes olajok segítik a bőr természetes gyógyulását. .Az értékes összetevők javítják a bőr hibáit, csökkentik a ráncokat. 

Az arany a szépség az erő és az örök fiatalság szimbóluma. A tiszta aranyat már az ókorban is használták szépségápolásra. A föld mélyén lévő tiszta arany a legerősebb és legnagyobb energiájú ajándék a bőrnek. Az arany növeli a bőr oxigén tartalmát, elősegíti a sejtek megújulását. 

 

Arcaya - Noni Frangipani krém

Tápláló és nyugtató hatású arckrém, Stresszes, megviselt bőrre. Az egzotikus olajok egyedi, selymes tapintást biztosítanak, védelmet nyújtanak a bőr kiszáradása ellen. Nagyon száraz bőrűek nappalra is használhatják.

A noni az indiai eperfa gyümölcse. Ausztráliából ered, de ma már a világ számos déli országában termesztik. Miért? Azért, mert ez a gyümölcs különösen magas ásványi anyag tartalommal bír, mint például kálium, kálcium, szelén és magnézium. A Frangipani ellenállhatatlan illatát aromaterápiaként is használják a nyugat-indiai templomokban. Igazi egzotikum!

 

 


Mesterművek

Modern kozmetika komplett szépségápoláshoz


Miért mesterművek ezek az Arcaya szérumok?


A szépségápolás és a tudomány csodás házasságai ezek a kozmetikai termékek. Rendkívüli hatékonyságát ritka természetes összetevőkkel - és azok kombinációival - éri el. 

Ideálisak olyan kezelésekhez mikor a bőr külön kezelést igényel. illetve ha gyors és hatékony kezelést szeretnénk. Otthoni felhasználásra is javasolt, egy alapos bőrtisztító kúra után.
 

Mire jók?

Arcaya Szérum - Acai

Az Acai gyümölcs az esőerdők mélyéről származnak, igazi csodabogyó a kozmetikum számára. Rengeteg antioxidánst tartalmaz, ami blokkolja a szabad-gyököket. Azonnali matt és hibátlan arcbőrt produkál a polifenolok és Anthocyanien tartalma által is.

A környezeti hatások, a stressz, a bőrsérülések és a bőr öregedésének nyomait lehet vele hatékonyan korrigálni. Dehidratált bőrre is ideális. Használatával a ráncok csökkenni kezdenek. A levendula illóolaja, a rozmaring és a keserű-narancs megőrzi a bőr egyensúlyát. Az arcbőr matt, sugárzó lesz! Ez egy olyan olajos, krémes de könnyű folyadék, mely kombinált bőrre is alkalmas.

 


Arcaya Szérum - Derma Pro

Egyedülálló biológiai, enzimes tisztító szérum!

Dörzsölés nélkül leválnak a mértéken felüli bőrkeményedések, a pórusok tartalma kimosódnak, a bőr felvevőképessége a többszörösére nő. 

Ez egy tökéletes kezelés arra, hogy a további ápoló készítmények 100% hatékonysággal tudjanak behatolni a bőr mélyebb rétegeibe.

 

Arcaya Szérum - Mefane

Lifting hatás rekord idő alatt - Az Acmella Oleracea kivonat egy olyan gyógynövény formula, ami a mimikai ráncokat láthatóan kisimítja a homlokon, arcon illetve a szem és száj körül is. Ezek a ráncok az arcizom akaratlan mikro-összehúzódásai miatt alakulnak ki. 

Az Acmella oleracea egy olyan egzotikus növény, ami az Indiai-óceán régióiban található, és az ott lévő településeken gyógynövényként ma is aktívan használják. 

 

 

Arcaya Szérum - Eye Lift

Az Eye Lift koncentrátum tökéletes ápolást ad a szem körüli területnek, amely hosszan tartó lifting hatást fejt ki. Biztosítja a bőr sima, feszes felületét. Hatására a bőr tárolja a nedvességet a mélyebb rétegekben. 

A koncentrátum hidratálja és javítja a szemkörnyéki bőrfelületet, biztosítja a maximális hatékonyságot! 

Fedezd fel a duplán hidratáló hatást a folyékony kristály formulával!

 

 

Arcaya Szérum - MesOrange

A MesOrange olyan fejlett hatóanyagú szérum, ami ritka B-vitaminokat (B3, B6 és B7) és narancsvirág olajat tartalmaz. Az ásványi anyagok, mint a cink, a kálcium és a réz n9veli a sejtek aktivitását, és speciális újratöltő hatással is bírnak.

Használatával erősödik a bőrsejtek szerkezete, a bőr öregedése lelassul, csökkennek a ráncok és növekszik a kollagén termelődés. 

Ultrahang kezeléssel még jobban lehet növelni a termék hatását. 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír