Menü

ANESI Cellular 3

ANESI Cellular 3

A bőr öregedéséért 3 tényező felel. Az ANESI Cellular erre a 3 tényezőre fókuszálva alkotta meg a Cellular termékcsaládot, ami egyedülálló hatékonysággal száll szembe a bőr öregedésével. Ez már sokkal több, mint puszta kozmetika.

 

 

A KOZMETIKA FORRADALMA

 

Az új Cellular 3 sejtszintű kezelésünkben elsősorban az effektív eredményekre és a bőr szerkezeti felépítésének regenerálására, megfelelő működésére fókuszáltunk. Az aktív hatóanyagok maximum koncentráltsági szinttel működnek, így drámaian javítja a bőr textúráját, megjelenését. Ez egy teljesen másik útja az anti-ageing kezeléseknek, amely nem invazív és nincsenek mellékhatásai.

A koncepciónk, hogy megtörjük a kozmetikumok paradigmáit.

 

KONCEPCIÓ

 

A cosmeceutical a vegyészet és a kozmetika csodálatos házassága, amely által gyógyító kozmetikumok jönnek létre. Ezek tartalmazzák azokat az  aktív összetevőket, melyek hasznosak lehetnek számunkra. Ilyen például a maláta, ami egy anti-oxidáns. Így amikor hozzáadjuk egy kozmetikumhoz maximális koncentrációban, akkor tekinthető cosmeceutical terméknek.

Figyelembe vesszük ezen felül azt is, hogy ne haladjunk meg bizonyos határértékeket a koncentrációban, mert bizonyos esetekben inkább árt mint használ. Ezért mindenképpen szakemberek segítségével, protokollok betartásával készülnek a termékeink.  A kozmetikumokkal ellentétben, a cosmeceutical termékeknél a felhasználási idő korlátozott a kívánt eredmény elérésének érdekében, rendelkezik egy kezdő- és egy befejező dátummal.

 

 

A CELLULAR 3 MŰKÖDÉSI ELVE

 

A legtökéletesebb anti-ageing kezelés. Kezeli a bőr öregedésének tüneteit, mint például: ráncok, pattanások, egyenetlen textúra, fakó arcbőr, rugalmatlanság, érzékenység...

Működési elve, hogy a gondosan választott biotechnológiai aktív összetevők stimulálják a bőr sejtjeit. Ezzel a bőr öregedésének 3 tudományosan bizonyított, alapvető elemére fog megoldást nyújtani, 3 sejt növekedési faktorral (EGF) gazdagítva.

A tudományos közösség egyetért abban, hogy a bőr öregedését egyszerre több dolog befolyásolja. Ezért annak érdekében, hogy leállítsuk, lelassítsuk ezt a folyamatot, többszintű kezelést kell alkalmaznunk, figyelembe véve a bőröregedés alábbi 3 legfőbb okozóját:

 1. Oxidatív stressz
 2. Glikáció
 3. DNS károsodás

 

 

AZ ÖREGEDÉS KIVÁLTÓI

 

1. OXIDATÍV STRESSZ

Ezt szabadgyök-elméletnek is hívják. A szabadgyökök olyan instabil molekulák, melyek napi szinten keletkeznek a sejtjeink anyagcseréjének melléktermékeiként. Ezek a szabad gyökök károsítják a sejt struktúráját, ezáltal nem tud megfelelően működni. Ez közvetlenül is előidézhető olyan külső tényezőkkel, mint pl.: káros UV sugárzás, dohányzás, stressz, nem megfelelő táplálkozás...

2. GLIKÁCIÓ

40 éves kor felett testünk nem képes hatékonyan szabályozni a felesleges cukrot a szövetekben vagy megjavítani a károsodott kollagént,  ezért a glikáció okozta károsodás növekszik. (Mi a glikáció? Az oxidációs stressz a sejteken belül sérülést okoz, míg a glikáció a sérülés körül lesz jelen, pontosabban a kollagén rostokban, ami az extracelluláris mátrixban található. Amikor felesleges glükóz van a mátrixban, a fehérjékkel a kollagén rosthoz kötődik ami miatt kevésbé rugalmassá és ellenállóvá válnak. Ezt a folyamatot nevezzük glikációnak.)

3. DNS KÁROSODÁS

A DNS, ami megtalálható a sejtmagban, tartalmazza az összes genetikai információt amely ellenőrzi, kontrollálja a sejt funkcióit. Ezért a sejt károsodott DNS-sel nem tud megfelelően működni.

Ez a károsodás történhet az oxidatív stressztől (szabad gyökök) és a progerin-től is, ami egy toxikus fehérje, amely visszafordíthatatlan károsodást okoz a sejtmagban található DNS-nek, ez pedig a bőr gyors minőségromlásához vezet.

 

CELLULAR-3 AKTÍV ÖSSZETEVŐK

 

1.) MALÁTAKIVONAT

A biotechnológia révén egy 100%-os tisztaságú polifenolt, egy szuper antioxidánst vontunk ki a malátakivonatból, ami szabadalmaztatott eljárással biztosítja a molekula tisztaságát és hatékonyságát.

 • Hatékonyan semlegesíti a szabad gyököket, megakadályozza a sejtkárosodást.
 • Limitálja a sejtszerkezet oxidációját, így közvetlenül védi az egészségét.
 • Gátolja a melanin szintézist.

 

2.) 3GF CELLULAR BOOSTER

A növekedési faktorok egyik legfontosabb elemei a bőr egészségének megőrzésében. Ezek a molekulák kódolt üzenetek, amik bőrsejtek közti kommunikációt hivatottak ellátni.

Mióta Dr. Stanley Cohen és Dr. Rita Levi-Montalcini sejtbiológiai munkájukért orvostudományi Nobel-díjat szereztek 1986-ban, bebizonyosodott, hogy sokkal hatékonyabb, nagyobb biológiai szerepe van a növekedési faktoroknak (CGF) a bőr öregedés elleni küzdelemben, mint a sejtfiatalító kezeléseknek.

A 3GF komplex exkluzív kombinációja a nagy tisztaságú növekedési faktoroknak, amik a legmodernebb biomérnöki technológiák eredménye. Ezek növényekben megtalálható, szintetizált molekulák, 100%-ban bio-vegán, garantáltan aktív hatóanyagú összetevő.

 • Ösztönzi a kollagén termelődést és a fibronektin szintézisét az oxidáción és glikáción keresztül, csökkenti a ráncok mélységét és számát.
 • Stimulálja, serkenti a sejtek öngyógyító képességét, regenerálja a bőrt.
 • Stimulálja az immunrendszert is azáltal, hogy csökkenti a bőr érzékenységét.
 • Csökkenti a gyulladást.
 • Javítja a bőr újjáépülését és megfiatalodását azáltal, hogy növeli a keratinociták számának növelését és a sejtszaporodást a fibroblasztokban.
 • Gátolja a melanin termelődést, így jelentősen csökkennek a pattanások, pigmentfoltok.

 

3.) PROGELINE (Biomimetikus tripeptid, az Elafin származéka)

A Progerin egy toxikus, mérgező fehérje ami felhalmozódik a sejtekben egy idő után, és DNS károsító hatása van. Ez sajnos az évek előrehaladtával egyre gyakoribb, ez gyorsítja fel az öregedési folyamatot.

A Progeline az első olyan aktív összetevő a piacon, ami képes meggátolni ezt a progerin szintézist, ugyanakkor védi az extracelluláris mátrixot (ECM), és közvetlenül beavatkozik az öregedés folyamatába. Ez klinikailag javítja az öregedés jeleit, mint amilyen a ráncok, fakó, megnyúlt bőr, stb...

 


CELLULAR-3 TERMÉKEK

 

3GF CELLULAR BOOSTER:

 

Ahhoz hogy a bőrünket alkotó sejtek megfelelő állapotban maradjanak és felismerjék rendeltetésszerűen egymáshoz viszonyított tartózkodási helyüket, muszáj egymással kommunikálniuk. Ezért a sejtszintű kommunikációért nagy részben a peptid bio-szabályozók vagy a növekedési faktorok (GF) felelősek.

Ezek a tényezők interakcióba lépnek a sejtmembrán receptoraival, láncreakciót váltanak ki, amelynek feladata,  hogy szabályozza a növekedést, a sejtek anyagcseréjét.

Az exkluzív növekedési faktorok (GF) kizárólag az ANESI laboratóriumban szintetizálódnak növényi kivonatok segítségével, melyek biotechnológiai úton liposzómákba zárva biztosítják az epidermális sejtekbe történő behatolást.

 

Növekedési faktorok:

EGF:

Az epidermális növekedési faktor (EGF) jelenléte a bőrünkben folyamatosan csökken a kor előrehaladtával (30 éves kor után 50%-kal visszaesik) és az UV sugárzás miatt is, ami lassítja a sejtmegújulást. A hiányos EGF tartalom a bőr öregedéséhez, öregségi foltok kialakulásához vezet. Az EGF alkalmazása viszont gyorsítja a sejtek regenerálódását, serkenti a kollagén termelődést és segít megelőzni a ráncok kialakulását.

GM-CSF:

Biológiailag aktívan stimulálja a bőrt és elősegíti a sejtek regenerálását, visszaállításukat a legoptimálisabb állapotba. Serkenti továbbá a bőr védelmi rendszerét, növeli a kollagén termelődést és a bőr rugalmasságát.

TGFb

A fehérjék, proteinek erős serkentője. Javítja a sejtek belső szerkezetét.

Kosárba


 

CELLULAR 3 RENEWAL CREAM:

 

Professzionális anti-ageing krém, ami kezeli a bőröregedés összes tünetét: ráncok, pattanások, fakó bőr, egyenetlen textúra, érzékenység...

Működési mechanizmusa: a biotechnológiailag aktív összetevők stimulálják a sejteket, hogy az öregedés 3 tudományosan bizonyított okára megoldást nyújtson, növekedési faktorral dúsítva.

 

PROGELINE: Biomimetikus tripeptid, az Elafin származéka.

Az első biometrikusan aktív összetevő a piacon, ami meggátolja a progerint. A progerin mérgező fehérje mely felhalmozódik a bőrben, DNS károsító hatással, bőr öregedés gyorsító tulajdonsággal bír. Klinikailag igazolták, hogy a Progelinnel mindösszesen 28 nap alatt csökkennek a ráncok és átalakul az arc kontúrja.

 

MALÁTA TITKOK

Intenzív antioxidáns, megvédi a bőr sejtjeit az oxidatív stressztől, ami a bőr öregedésének egyik fő kiváltó tényezője és megakadályozza a foltok (öregségi foltok) idő előtti kialakulását. Hatékonyságát a szabadgyökök ellen is bizonyították vizsgálatok.

 

3GF COMPLEX

Biológiailag aktívan stimulálja a bőrt és elősegíti a sejtek regenerálását, visszaállításukat a legoptimálisabb állapotba. Feszesítő, anti-ageing hatású, növeli a bőr védelmi rendszerét, kiegyenlíti az arcbőr tónusát.

 • Acmella Oleracea biotechnológiai kivonata.
 • Azonnali hatással van a mimikai ráncokra, mélységüket már 5 percen belül csökkenti.
 • Nagy mennyiségű Spilanthol-t tartalmaz, ami egy olyan molekula, mely bizonyítottan izomlazító, semlegesíti a mikro-feszültségektől kialakuló ráncokat.
 • Emellett javítja a sejtek közti kölcsönhatást és a kollagén rostok minőségét így a bőr dermis rétege feszes lesz.


 

CELLULAR 3 GLYCOLIC PEEL:

 

A legkorszerűbb hámlasztó kezelés glikolsav és AHA kombinációval, ami mélyhámlasztó és megújító hatású.

GLIKOLSAV:

Hetente használva serkenti a sejtek regenerálódását, ami lágyabb és fényesebb bőrt okoz. Az AHA savval megnyílnak a mikorcsatornák a korneociták között, növelve ezzel a behatolás eredményességét és az aktív hatóanyagok teljes felszívódását.   

NANO HIDROXI-SAVAK

Forradalmi hatóanyag kombinációja a glikolsavnak a tejsavnak és a citromsavnak nano méretű kapszulába zárva zab és édesgyökér kivonattal gazdagítva. Ez a kapszula szabályozza a hatóanyagok felszabadulását az epidermális rétegben a mélyhámlasztásért, miközben garantált a biztonság és a komfortérzés.

Csökkenti a felhám vastagságát, a ráncok mélységét, miközben depigmentációs hatással is bír. A bőr fiatalabbnak, lágyabbnak, egyenletesebbnek fog kinézni.

A zab és az édesgyökér kivonatok gyulladásgátlók, nyugtatják a bőrt az irritációt okozó savaktól, a vitaminok és ásványi anyagok hidratálják a bőrt.

Kosárba

Tartalomhoz tartozó címkék: hír