Menü

MÚLT - JELEN - Manikűr divat az elmúlt 100 év alatt

2016. 06. 09. 16:08:00
MÚLT - JELEN - Manikűr divat az elmúlt 100 év alatt

Nem csak zenében, öltözködésben, frizurában, sminkben, de manikűrös megoldásokban is változott a világ az elmúlt 100 év alatt. 100 év körömtrendje 1 videóban! 

 

Az 1900-as évek elején kezdődött az "őrület", és mint ahogy majd láthatjátok is, 1926-ig az ABSZOLÚT natúr hódított. Semmi szín, semmilyen extra forma, csak a natúr körmök, vagy maximum az áttetsző magasfényű lakk. Ha megfigyelitek, egy érdekes hullámot fedezhettek fel a történetben.

A videó eleje és a vége, tehát a múlt- és jelenkor is hasonlít egymáshoz abban, hogy főképp natúr színekhez nyúlunk, ha körmünket díszítenénk (Az idei és az elmúlt év stabilan a NUDE árnyalatairól szól és nem úgy néz ki, mint ha a közeljövőben elmúlna a varázsa. A bőr árnyalatai mindig elegáns, letisztult).

Az évszázad közepe viszont a markáns színekről szól egyértelműen. Például a 30-as években már előretört a legszendvedélyesebb szín, a vörös, egy érdekes megoldással. A Hold-vonal fedetlen maradt. Ez az árnyalat egészen sokáig uralta, diktálta a trendeket,  nézd csak:

 

 

 Írd meg kommentben, hogy neked melyik tetszik a legjobban, kíváncsiak vagyunk rá! :)

Tartalomhoz tartozó címkék: hír