Menü

INFINI JEUNESSE - Érett bőrre

ANESI Infini Jeunesse érett bőrre, ránctalanító és mélyhidratáló készítmények

Rendezés:
Nézet:

Professzionális növényi őssejt kezelés C-vitaminnal, mely visszafordítja a kronológiai öregedés folyamatát. A szett 4 kezelést tartalmaz.


 


 

Raktáron
23.930 Ft
Szempilla és szemöldök erősítő, hosszabbító szérum.
Raktáron
3.090 Ft

Professzionális növényi őssejt kezelés C-vitaminnal, mely visszafordítja a kronológiai öregedés folyamatát. A szett 1 kezelést tartalmaz.

Raktáron
8.760 Ft
Rugalmasító, feszesítő krém.
Raktáron
5.690 Ft

A képen látható termék csak szemléltetés.

Ránctalanító, feszesítő gél -  Új generációs bőrápoló, mely közvetlen lifting hatást biztosít, mély anti-ageing kezelést foglal magába. 

Raktáron
545 Ft 270 Ft

Rituális szemkörnyék ápoló kezelőcsomag. A szemkörnyék érzékeny bőrének minden igényét kielégítő kezelés, amely sejtregeneráló, ráncfeltöltő hatású. Finomítja a pórusokat, eltünteti a kialakult ráncokat.

Raktáron
5.635 FtRituális szemkörnyék ápoló kezelőcsomag. A szemkörnyék érzékeny bőrének minden igényét kielégítő kezelés, amely sejtregeneráló, ráncfeltöltő hatású. Finomítja a pórusokat, eltünteti a kialakult ráncokat.

Raktáron
18.055 Ft
Hidratáló emulzió érett bőrre -  Stem C3 Emulsio a növényi őssejt technológiának köszönhetően visszafordítja a bőr öregedését. 
Raktáron
650 Ft

C-vitaminos emulzió érett bőrre -  Stem C3 Emulsio a növényi őssejt technológiának köszönhetően visszafordítja a bőr öregedését.

 

Raktáron
8.760 Ft

Ránctalanító, feszesítő gél -  Új generációs bőrápoló, mely közvetlen lifting hatást biztosít, mély anti-ageing kezelést foglal magába. 


 

Raktáron
8.155 Ft10 perc alatt megújítja a bőrt. Egyszerre táplál és hidratál. A kialakult ráncok mélysége látványosan csökken.


 


TAVASZI AKCIÓNK!


- 15 % kedvezmény


 


Akció időtartama: 03.07-03.20.


(Ár a készlet erejéig érvényes!)


 Raktáron
6.945 Ft

Sejtmegújító regeneráló koncentrátum -  Fokozza a sejtaktivitást, biztosítja a kötőszövet regenerálódását.


 

Raktáron
7.665 Ft

Ránctalanító koncentrátum -  Megakadályozza, hogy a mimikai vonalak valódi ráncokká alakuljanak. Feloldja az idegi feszültséget, csökkenti a mimikai ráncokat, megakadályozza a mély ráncok kialakulását. Megvédi az epidermist a fény- és természetes öregedéstől.


 

Raktáron
7.340 Ft
Ránctalanító hidratáló krém - 
Botox hatású rugalmasító, feszesítő krém, amely azonnali frisseséget és komfortérzetet biztosít.
Raktáron
435 Ft 350 Ft

Regeneráló krém sérült, törékeny bőrre.Érett bőrtípusra ajánlott.Rendkívül hatékony fiatalító,ránctalanító kezelésekhez.


Mélyrehatóan javítja, regenerálja és táplálja a bőrt  Az általános megjelenésére hat, és erősen ragyogó eredményt biztosít.


50 ml

Raktáron
8.705 Ft

Rugalmasító, feszesítő krém.

Jelenleg nem szerezhető be!
11.750 FtSzemránckrém -  a bőr sűrűsége és feszessége gyorsan feljavul, csökkennek a szemkörnyéki ráncok és a bőr felületének egyenetlensége.  

Raktáron
7.760 Ft
Sejtmegújító arckrém -  Egy exkluzív formulát, DNA Filaments-et tartalmazó készítmény, mely fokozza az intracellular sejtmegújulást, védi a kromoszóma végződéseket - tolomerek rövidülését, amit DNA egységekben mérnek.
Raktáron
650 FtSejtmegújító arckrém -  Egy exkluzív formulát, DNA Filaments-et tartalmazó készítmény, mely fokozza az intracellular sejtmegújulást, védi a kromoszóma végződéseket - tolomerek rövidülését, amit DNA egységekben mérnek.


 

Raktáron
8.760 Ft
Az ANESI INFINI JEUNESSE egy öregedés gátló termékcsalád, ami innovatív receptúra alapján, a legújabb hatóanyagok felhasználásával készült, az öregedés jeleinek hatékony és látványos legyőzésére.