Menü

INFINI JEUNESSE - Érett bőrre

ANESI Infini Jeunesse érett bőrre, ránctalanító és mélyhidratáló készítmények

Rendezés:
Nézet:

Professzionális növényi őssejt kezelés C-vitaminnal, mely visszafordítja a kronológiai öregedés folyamatát. A szett 4 kezelést tartalmaz.


 


 

Raktáron
23.930 Ft
Szempilla és szemöldök erősítő, hosszabbító szérum.
Raktáron
3.090 Ft

Professzionális növényi őssejt kezelés C-vitaminnal, mely visszafordítja a kronológiai öregedés folyamatát. A szett 1 kezelést tartalmaz.

Raktáron
8.760 Ft
Rugalmasító, feszesítő krém.
Raktáron
5.690 Ft

Rituális szemkörnyék ápoló kezelőcsomag. A szemkörnyék érzékeny bőrének minden igényét kielégítő kezelés, amely sejtregeneráló, ráncfeltöltő hatású. Finomítja a pórusokat, eltünteti a kialakult ráncokat.

Raktáron
5.635 FtRituális szemkörnyék ápoló kezelőcsomag. A szemkörnyék érzékeny bőrének minden igényét kielégítő kezelés, amely sejtregeneráló, ráncfeltöltő hatású. Finomítja a pórusokat, eltünteti a kialakult ráncokat.

Raktáron
18.055 Ft
Hidratáló emulzió érett bőrre -  Stem C3 Emulsio a növényi őssejt technológiának köszönhetően visszafordítja a bőr öregedését. 
Raktáron
650 Ft

C-vitaminos emulzió érett bőrre -  Stem C3 Emulsio a növényi őssejt technológiának köszönhetően visszafordítja a bőr öregedését.

 

Raktáron
8.760 Ft

Ránctalanító, feszesítő gél -  Új generációs bőrápoló, mely közvetlen lifting hatást biztosít, mély anti-ageing kezelést foglal magába. 


 

Raktáron
8.155 Ft10 perc alatt megújítja a bőrt. Egyszerre táplál és hidratál. A kialakult ráncok mélysége látványosan csökken.


 


TAVASZI AKCIÓNK!


- 15 % kedvezmény


 


Akció időtartama: 03.07-03.20.


(Ár a készlet erejéig érvényes!)


 Előrendelhető
6.945 Ft

Sejtmegújító regeneráló koncentrátum -  Fokozza a sejtaktivitást, biztosítja a kötőszövet regenerálódását.


 

Raktáron
7.665 Ft

Ránctalanító koncentrátum -  Megakadályozza, hogy a mimikai vonalak valódi ráncokká alakuljanak. Feloldja az idegi feszültséget, csökkenti a mimikai ráncokat, megakadályozza a mély ráncok kialakulását. Megvédi az epidermist a fény- és természetes öregedéstől.


 

Előrendelhető
7.340 Ft
Ránctalanító hidratáló krém - 
Botox hatású rugalmasító, feszesítő krém, amely azonnali frisseséget és komfortérzetet biztosít.
Raktáron
435 Ft

Regeneráló krém sérült, törékeny bőrre.Érett bőrtípusra ajánlott.Rendkívül hatékony fiatalító,ránctalanító kezelésekhez.


Mélyrehatóan javítja, regenerálja és táplálja a bőrt  Az általános megjelenésére hat, és erősen ragyogó eredményt biztosít.


50 ml

Raktáron
8.705 Ft

Rugalmasító, feszesítő krém.

Raktáron
11.750 FtSzemránckrém -  a bőr sűrűsége és feszessége gyorsan feljavul, csökkennek a szemkörnyéki ráncok és a bőr felületének egyenetlensége.  

Raktáron
7.760 Ft
Sejtmegújító arckrém -  Egy exkluzív formulát, DNA Filaments-et tartalmazó készítmény, mely fokozza az intracellular sejtmegújulást, védi a kromoszóma végződéseket - tolomerek rövidülését, amit DNA egységekben mérnek.
Raktáron
650 FtSejtmegújító arckrém -  Egy exkluzív formulát, DNA Filaments-et tartalmazó készítmény, mely fokozza az intracellular sejtmegújulást, védi a kromoszóma végződéseket - tolomerek rövidülését, amit DNA egységekben mérnek.


 

Raktáron
8.760 Ft
Az ANESI INFINI JEUNESSE egy öregedés gátló termékcsalád, ami innovatív receptúra alapján, a legújabb hatóanyagok felhasználásával készült, az öregedés jeleinek hatékony és látványos legyőzésére.