Menü

★ Formázd az alakod, feszesítd a bőröd! ★

★ Formázd az alakod, feszesítd a bőröd! ★ Szerencsére még tart a nyár és a lengébb ruhák ideje, ami testünkből többet mutat. Nem vagy megelégedve a mostani alakoddal? Szívesen formálnád a combod vagy a hasad?

 



Itt a maximálisan feszes bőr ideje!

 
Gyors, otthon is elvégezhető alakformálást ajánlunk, ami kiváló kiegészítője a testmozgásnak, egészséges életmódnak, ami a szép, karcsú alakhoz elengedhetetlen.

 
ANESI SOIN DU CORPS CRÉME LIPOAMINOCELL - CELLULIT TESTKRÉM
 
Mi a cellulit? Röviden úgy lehetne megfogalmazni, hogy cellulit a kötőszövet (a bőr alatti zsírszövet) ödémája, vizenyője, melynek oka a sejtekben felhalmozódott sok toxikus anyag. Hétköznapi nevén ez a narancsbőr. Ez a felnőtt nők mintegy 90%-át érinti. Ez a testkrém többfázisú thermoaktív krém carnitine-tartalommal és koffein liposzómával, mely megnyitja a pórusokat, anyagcsere és nyirokkeringést fokozó, lypolitikus, és celulitbontó hatásokat eredményez. Ha még látványosabb eredményt szeretnél elérni, ajánljuk hozzá az Anesi Soin du Corps Ampollas Aminocel A.H.A. ampullákat.
 

 
ANESI SOIN DU CORPS CRÉME AMINOFIRM - BŐRFESZESÍTŐ KRÉM
 
Fogyókúra alatt nagyon sok emberrel megesik, hogy bőre a nagymértékű fogyás miatt nem tud megfelelően visszahúzódni.
Ez a bőrfeszesítő krém magas hatóanyag tartalmú, többfázisú, aktív karcsúsító, feszesítő és zsírbontó krém, amihez ajánljuk a Anesi Soin du Corps Ampullas Aminodren - Bőrfeszesítő ampullákat kiegészítő kezelésnek.
 

 
Formálnád az alakod és feszesítenéd a bőröd már ma!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: hír